Interesse - New Professionals

“Ontdek een andere manier van werken”

Ja, ik wil meer weten!

Ik zoek enkele gemotiveerde nieuwe collega’s die van mijn kennis en jarenlange ervaring gebruik willen maken. Daarom bied ik je graag een informatief visueel oriëntatietraject. Uiteraard vrijblijvend. Alleen op basis van de juiste informatie kun jij de voor jou juiste beslissing nemen.

Vul onderstaand formulier in en je krijgt inzicht en kennis die niemand meer van je afneemt!
Uiteraard ben ik ook benieuwd om te lezen wie je bent en wat je huidige situatie is. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden doorgegeven. Onderaan deze pagina leest u meer over mij.

ManVrouw

Laat ik me even voorstellen

Mijn naam is Hans van de Ven. Jarenlang heb ik managementfuncties bij Volvo Personenauto’s gehad. Ik heb een leuke tijd gehad maar op een gegeven moment was ik toe aan iets anders. Ik heb ontslag genomen en ben als consultant vanuit huis gaan werken.
In het zoekproces naar opdrachtgevers ben ik in contact gekomen met een van de meest succesvolle netwerk marketing bedrijven. Ik kende het bedrijf en het businessmodel niet. Sterker nog, ik was heel sceptisch. Maar toen ik met een professional hierover in gesprek ging, was ik zeer onder de indruk over de werkwijze, de mogelijkheden en de integriteit van het bedrijf. Ik zag met name onafhankelijkheid en vrijheid. Maar ook dat de activiteit geen verkoopactiviteit was.
Ik heb dit serieus opgepakt en ik ervaar al meer dan 19 jaar de voordelen van een inkomstenbron die een passief karakter heeft, de vrijheid en het geen baas hebben.
Het meest bijzondere van deze manier van werken is het win-win-principe, hoe we met mensen omgaan en hoe mensen met elkaar samenwerken om ieders succes te realiseren. Dat heb ik niet eerder gezien binnen de bedrijven waar ik heb gewerkt.

Don’t look back and ask “why”.
Look forward and ask “why not”.

error: Alert:...