Over ons - New Professionals

     Ontdek een andere manier van werken.

Over ons

Ik ben Hans van de Ven en al 20 jaar professional op het gebied van netwerk marketing. Ik leer mensen hoe ze met dit businessmodel een lifestyle kunnen creëren die getypeerd wordt door vrijheid en onafhankelijkheid. Financieel onafhankelijk worden van een baan en een situatie creëren dat je voldoende tijd én geld hebt om de dingen te kunnen doen die jij belangrijk vindt.

Een businessmodel dat alles te bieden heeft met betrekking tot vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid.

Achtergrond
Na een goede opleiding, 6 jaar bankwezen en 15 jaar leidinggevende functies bij Volvo personenauto’s, had ook ik het punt bereikt dat ik het écht anders wilde. In mijn zoektraject ben ik met netwerk marketing in contact gekomen. Ik kende netwerk marketing aanvankelijk ook niet en ook ik was sceptisch. Maar ik heb het me laten uitleggen door een professional en ben zeer onder de indruk geraakt. Ik zag een zeer integer businessmodel waar iedereen dezelfde mogelijkheden heeft. Een businessmodel dat alles te bieden heeft met betrekking tot vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid.
Ik zag dat het geen verkoopactiviteit was en dat omzet op een heel bijzondere wijze tot stand komt. Ik zag dat het een echte ‘mensen-business’ is waar het ‘win-win’-principe de basis is.

Dit businessmodel past perfect in de snel veranderende maatschappij waarbij steeds meer mensen het heft in eigen hand zullen nemen.

Bewuste keuze
Ik heb bewust gekozen voor deze andere manier van werken. Door precies te doen wat ervaren mensen mij vertelden, heb ik binnen afzienbare tijd kunnen realiseren wat ik voor ogen had: vrijheid en mezelf financieel onafhankelijk maken van een reguliere baan.

Het meest bijzondere van deze andere manier van werken is: het ‘samen doen’, het win-win-principe, andere mensen centraal stellen en de waardering die in dit businessmodel vanzelfsprekend is.
Kortom: een bijzondere lifestyle realiseren samen met gepassioneerde en positief ingestelde mensen.

Mijn inkomstenbron heeft al meer dan zestien jaar een passief karakter. Ik hoef niets meer te doen. Maar ik vind het leuk om mijn ervaring te delen met mensen die ook bewust kiezen voor verandering en willen werken aan hun nieuwe inkomstenbron zodat zij binnen afzienbare tijd hun gewenste veranderingen kunnen realiseren. Daarom ben ik op dit moment op zoek naar jou!

Dit businessmodel past perfect in de snel veranderende maatschappij waarbij steeds meer mensen het heft in eigen hand zullen moeten nemen om een prettig leven te kunnen blijven leiden. Wij hebben je oplossing en ik werk samen met een zeer toekomstbestendig bedrijf. Een bedrijf dat op alle fronten al tientallen jaren de zaken net iets anders aanpakt dan dat we gewend zijn. En dat maakt het verschil.

Wil jij vrijblijvend meer informatie en ontdekken wat wij precies doen, hoe een en ander precies werkt en wat jouw mogelijkheden zijn?