Veel gestelde vragen - New Professionals

Een ander manier van werken - new prodessionalsLaat mensen een andere manier van werken zien, leer ze nieuwe vaardigheden… en gewone mensen bereiken buitengewone resultaten!

Veel gestelde vragen over het businessmodel netwerk marketing

Is netwerk marketing een baan?
Nee, wij bieden je geen baan. Netwerk marketing is een laagdrempelig businessmodel dat voor iedereen toegankelijk is.
Omdat het geen baan is, zijn de mogelijkheden ook zo anders.
Wij kennen ook geen hiërarchie. Iedereen heeft hier dezelfde mogelijkheden. In dit businessmodel heb je geen baas en bepaal je zelf hoe serieus je het oppakt.

Werk je niet, dan verdien je niets.
Werk je een beetje dan verdien je een beetje.
Werk je serieus, dan kan je nieuwe inkomstenbron je leven compleet veranderen.
Zo simpel en zo eerlijk is het. Jouw eigen inzet en serieusheid bepaalt het resultaat.

Wat zijn mijn activiteiten?
De meeste mensen willen méér dan een bijverdienste. Je focus ligt dan op het opbouwen van een team van mensen die hierin ook hun oplossing gaan zien. Met de kennis die jij hebt opgedaan, ben je een mentor voor je nieuwe collega’s. Je gaat ze leren hoe zij samen met ons een aantal clusters kunnen opbouwen.

Voor mij is het ook allemaal nieuw. Kan ik dit wel?
Ook jij krijgt een ervaren mentor van wie je dit leert. Ik heb een van de meest succesvolle teams omgebouwd en ik stel je een simpele maar effectieve structuur ter beschikking zodat je dit binnen enkele weken onder de knie hebt.
Je doet dit voor jezelf om jouw gewenste veranderingen te realiseren. Maar je staat er niet alleen voor. Zie de reacties van collega’s op de homepage van deze website.

Hoe verdien je geld?

 • Het netwerk marketingbedrijf waarmee we werken, heeft een assortiment consumeerbare producten op het gebied van voeding, vitaliteit, persoonlijke verzorging en huidverzorging. Een groot aantal van dit soort producten gebruik je thuis al – alleen van een ander merk.
  Deze producten worden niet in winkels verkocht. Omzet komt hier heel anders tot stand. 
 • De mensen die in deze werkwijze hun oplossing zien, gaan als gevolg van hun beslissing thuis hun eigen inkoopkanaal verleggen waardoor zij gezamenlijk een groot deel van de omzet van het netwerk marketing bedrijf realiseren en daarmee stabiliteit creëren.
  Wij creëren op die manier onze eigen economie omdat de producten opgaan en weer opnieuw worden aangekocht.
 • Het netwerk marketingbedrijf hanteert een verdeelsleutel – het compensatieplan – waarbij een groot deel van elke euro teruggaat naar de individuen in het netwerk. Dat gebeurt in de vorm van inkoopkortingen over de producten die je zelf gebruikt en percentages over de inkopen van je teamleden waar je een rol hebt gespeelt in het aantrekken en opleiden van deze mensen.
  Je ontvangt deze omzetgerelateerde vergoedingen niet alleen nu maar tot in de verre toekomst. Net zolang als deze mensen producten blijven gebruiken en inkopen. Naarmate je team groeit, worden meer producten gebruikt, is de omzet groter en daarmee groeit het bedrag dat je over je groepsvolume ontvangt.

Moet ik gaan verkopen?
Als je dat wilt, mag je producten doorverkopen en een klantenkringetje opbouwen. De verdiensten met deze activiteit zullen vaak beperkt blijven tot een bijverdienste.
Wil je een serieuzer inkomen dat ook een blijvend en eventueel een passief karakter kan krijgen, dan zullen je activiteiten zijn zoals bij het vorige punt beschreven.

Is dit een soort piramidestructuur?

 • Ik begrijp dat je dit beeld kunt hebben. Dat had ik aanvankelijk ook. Maar het heeft er niets mee te maken. Een traditioneel bedrijf heeft een piramidestructuur waar slecht één persoon in de top zit die ook het meeste verdient. Heel normaal.
 • Bij een netwerk marketing bedrijf kan iedereen een team van individuen opbouwen die hierin hun oplossing zien. Naarmate je meer mensen hiermee helpt, ga je ook meer verdienen omdat er meer producten worden ingekocht.
 • Zo ontstaan er clusters van collega’s en je bepaalt zelf hoe actief je je team uitbouwt. Dit betekent dat iemand die bijvoorbeeld over 5 jaar hiermee start meer kan verdienen dan iemand die 10 jaar geleden is gestart.
 • Uiteraard kan een euro niet oneindig worden verdeeld. Het aantal clusters in de diepte van je organisatie waarover je vergoedingen krijgt, is gelimiteerd. Daardoor heeft iedereen dezelfde mogelijkheden. Eerlijker kun je het niet maken.
 • In een visuele presentie wordt dit pas écht duidelijk en ga je zien hoe bijzonder dit is!

Hoe lang duurt het?

 • Dat is heel verschillend. Sommigen bouwen in een jaar al een volwaardig inkomen op. Anderen doen er langer over. Daarom is het mooi dat je dit naast je huidige activiteiten stap voor stap kunt opbouwen.
 • Vaak overschatten mensen wat ze in het eerste jaar kunnen realiseren, maar onderschatten wat er daarna kan gebeuren. Belangrijk is dat je een stabiele inkomstenbron opbouwt.

Moet ik investeren?

 • Iedereen die met deze activiteit gaat starten, gaat ook producten van het bedrijf gebruiken. Uiteraard moet je die betalen zoals je dat in de winkel ook doet.
 • Er zijn verschillende opties om te starten.

Begin ik een eigen bedrijf?

 • Je laten registreren bij het bedrijf en een inkoopnummer met korting krijgen, betekent nog niet dat je als zelfstandige actief bent.
 • Als je een serieus team van mensen opbouwt en daardoor serieuze inkomsten krijgt, ga je je ook als zelfstandige registreren met de fiscale voordelen van een startende zelfstandige. In de tussentijd kun je je inkomsten als particulier verantwoorden zoals je dat met andere inkomsten ook doet.

Zit ik ergens aan vast?

 • Nee. Netwerk marketing is het meest laagdrempelige en vrijblijvende businessmodel dat er is. Iedereen kan starten en desgewenst ook stoppen. Je bepaalt dus zelf of je dit serieus doet of niet.
 • Door deze vrijblijvendheid zijn er uiteraard mensen die ooit zijn gestart maar niet hebben doorgezet (en dus ook geen resultaat hebben bereikt). Deze mensen behouden wel levenslang hun inkoopmogelijkheden met de bijbehorende korting. We zien vaak dat zij wel producten blijven gebruiken omdat ze daar heel tevreden over zijn. Ze zouden deze producten nooit zijn gaan gebruiken als ze indertijd in het concept niet hun oplossing hadden gezien.

Wat maakt netwerk marketing zo bijzonder?

 • Zoals wij het toepassen is het meest bijzondere dat je hiermee een inkomstenbron kunt opbouwen die niet alleen bovengemiddeld kan worden, maar ook een blijvend en passief karakter kan krijgen. Dit betekent dat je in de toekomst betaald kunt worden over activiteiten die je in het verleden hebt gedaan.
 • Ik zie het dan ook als een lifestyleconcept. Je kunt hiermee vrijheid en onafhankelijkheid creëren zoals ik dat ook heb gedaan. Een situatie dat je voldoende geld én voldoende tijd kunt hebben om de dingen te kunnen doen die jij belangrijk vindt.
 • Het compensatieplan bevat een hele serie bijzondere elementen die je in een baan niet hebt. Feitelijk zit er financieel ook geen plafond in het plan. Je kunt het zo groot maken als je zelf wilt. Je inkomstenbron is zelfs overerfbaar en dat maakt het extra bijzonder!
 • De kern van je succes is gebaseerd op andere mensen de mogelijkheden laten zien en de bereidheid hebben anderen ook daadwerkelijk te helpen door hen te leren wat je zelf ook hebt geleerd. Feitelijk een simpel concept met hele bijzondere mogelijkheden.
 • Het bedrijf waarmee wij werken is een zeer integer bedrijf dat zijn bestaansrecht en succes al tientallen jaren bewijst. De kern van dit succes is gebaseerd op het win-win-principe van het businessmodel en dit specifieke plan.
 • Bij sommige netwerk marketing bedrijven is hun plan zodanig ingericht dat je klantenkringen moet opbouwen en moet onderhouden. Hier is dat anders. Anders zou ik er nooit mee zijn begonnen.

Voor wie is netwerk marketing geschikt?
De beroepsmatige achtergronden en leeftijden van onze collega’s zijn heel verschillend. Dat geldt ook voor de financiële ambities die zij hebben en de redenen waarom zij hiermee zijn gestart. Er zijn wel belangrijke eigenschappen die zij gemeen hebben. Het is nuttig voor jezelf om te kijken of jij jezelf hierin herkent.

 • Je hebt een duidelijke motivatie om iets te willen veranderen in je werk- en/of je leefomstandigheden.
 • Je bent leergierig en je staat open voor nieuwe dingen.
 • Je vindt het leuk om met mensen samen te werken maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Je leert graag van mensen die succesvol zijn.
 • Je vindt het leuk om de kennis die je van ons leert, te delen met anderen en zodoende voor hen een mentor te zijn.
 • Je hebt een gezonde ambitie.
 • Je bent een doorzetter.
 • We werken met leuke, positief ingestelde collega’s. Enig gevoel voor humor is welkom.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?

Dan wil ik graag met je in contact komen en je meer informatie en inzicht geven in het bijzondere netwerk marketingbedrijf waarmee ik al ruim 23 jaar samenwerk en in de ondersteuningsstructuur die ik je te bieden heb.
Vul daarom het contactformulier in voor meer informatie.

Een ander manier van werken - new prodessionals

Don't look back and ask "why".
Look forward and ask "why not".

error: Alert:...